За нас

За нас

Българска Роза Дамасцена ООД е част от Terraland Group, основана за производство и дистрибуция на етирични масла и води, козметика и пробиотици, съдържащи Лактобацилус булгарикус и розово масло. Мисията на фирмата е да предоставя на своите клиенти най-добрите продукти и компоненти от България.


Фирмата ни има над 10-годишен опит в износ на розово масло и органична розова вода от България към Европа, Китай и Близкия Изток. Ние притежаваме собствени розови градини, намиращи се в Розовата долина - България и гарантираме качеството и произхода на всичките ни продукти. Фирмата ни предоставя на своите клиенти в целия свят годишно над 35 кг етерично розово масло, както и над 50 тона натурална розова вода.


Наши партньори са сред най-големите производители на етерични масла в страната.

Ние разширяваме своята собствена козметична марка Le Sensé като използваме високо-технологични методологии с експертен опит и следваме последните тенденции в козметичния бранш и предлагаме иновативна, полезна козметика за всеки.

Притежаваме също така екслузивни права върху дистрибуцията на територията на КНР (вкл. Хонг Конг, Тайван и Макао) на продукти от:


1. ДАФЛОРН ООД (България) – производител на пробиотици, съдържащи Лактобацилус булгарикус и розово масло. Всички продукти са защитени с над 10 патента и полезни модела и 7 търговски марки.

Всички продукти са екпериментално разработени и клинично изпитани във водещи лечебни учреждения в България и чужбина.

Резултатите от проучванията са докладвани на престижни научни форуми в Европа - Рим, Будапеща, Букурещ, Париж, Атина, Варшава, Сакт Петербург, Москва, в Азия и Африка - Истанбул, Триполи, Багдад, Америка - Филаделфия, Хавана, Токио и др.


2. РОССАНА ЛАБС ООД – производител на козметични продукти съдържащи традиционно розово масло и съвреммени натурални комплекси и активки компоненти. В състава на продуктите, е използвана 100% розова вода и всички кореспондират с установените правила и регламенти на ЕС.

WeChat Twitter Google + Facebook
Последвайте ни
(微信号): bgdamascena
Мейл бюлетин
Запиши

 

Copyright © 2014 Bulgarian Rosa Damascena Ltd. All rights reserved

WebDesignBG